Jeugdtriatleten van ZVL-1886. (Foto: ZVL-1886).

ZVL-1886 organiseert triatlonclinic voor de jeugd

ZVL-1886 organiseert een tiendelige triatlonclinic voor de jeugd van 10 tot en met 17 jaar. De eerste training is op vrijdag 13 mei. Iedere week zijn er drie trainingen in de verschillende triatlondisciplines. Op zondagochtend 5 juni wordt afgesloten met een echte triatlon.

“Zwemmen, fietsen en lopen. Drie sporten ineen: dat is triatlon. Loodzwaar? Nee, de combinatie van drie sporten is vooral heel erg leuk. En dat kan je zelf ervaren, tijdens een jeugdtriatlonclinic van ZVL-1886”, laat de organisatie weten.

Alle deelnemers krijgen een startpakket met daarin bijvoorbeeld een zwembrilletje en een startnummerband. Deelnemers moeten wel zelf hardloopschoenen, zwemkleding en een fiets hebben. Dat mag een gewone stadsfiets zijn. Alle andere dingen verzorgen de jeugdtrainers van ZVL-1886.

Vragen en inschrijvingen kunnen worden gemaild naar jeugd-triathlon@zvl-1886.nl.

 

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×