(Foto's: AS Media).

Auto in sloot na vergeten handrem

Een automobilist keek vanmiddag vreemd op toen hij na het winkelen terugkwam bij zijn auto. Die stond niet meer op de parkeerplaats waar hij was achtergelaten, maar lag even verderop in het water.

De bestuurder had de auto rond 13.00 uur neergezet op een parkeerplek aan de Jan van Ruusbroeclaan in Haaswijk in Oegstgeest. Vervolgens ging hij boodschappen doen en zag bij terugkomst de auto onder water liggen.

De brandweer werd ingeschakeld om de auto te controleren op slachtoffers. Die waren er niet. De bestuurder was bij het parkeren vergeten de handrem op de auto te zetten waardoor hij de sloot in rolde. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit het water getakeld en afgesleept.

Advertentie

112 Sleutelstad Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×