(Foto: Reanne van Kleef).

Competitie amateurvoetbal nadert ontknoping: kansen op titels en degradatieplaatsen

Dit weekend valt her en der de beslissing over promotie en degradatie in het amateurvoetbal in Leiden en de regio. Sommige clubs zijn al zeker van de titel en kunnen er vooral een feestje van maken, andere moeten nog flink aan de bak om te overleven. Een voorbeschouwing van Hennie Kanbier van Leiden Amateurvoetbal.

Deze week moesten de hoogste klassen ook op dinsdag of donderdag aantreden op het voetbalveld. Vanwege de onderbreking als gevolg van de coronamaatregelen, zit de voetbalkalender dit seizoen overvol. De komende twee weekenden maken duidelijk wie de winnaars en verliezers zijn.

Luister hieronder naar de voorbeschouwing van voetbalanalist Hennie Kanbier van Leiden Amateurvoetbal:

 

Advertentie

Leiden Regio Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×