(Foto's: Regio15).

Bijna brand op kajuitbootje in Leiderdorp

Opvarenden van een kajuitbootje hebben hun vaartuig vrijdagavond rond 20.00 uur uit voorzorg aangemeerd bij de Windrust en de Doeszijde in Leiderdorp. De boot begon ineens te roken en er werd gevreesd voor brand.

De Leiderdorpse brandweer kwam met spoed ter plaatse en controleerde de technische ruimtes van de boot. Daarbij werd ontdekt dat de accu gloeiendheet was geworden. Vermoedelijk  werd dat veroorzaakt door kortsluiting. Hierdoor is mogelijk een vlamboog ontstaan waardoor isolatiemateriaal in elk geval is gaan schroeien. Dat isolatiemateriaal was zichtbaar verbrand. De brandweer heeft de accu van boord gehaald.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×