(Foto's: Regio15).

Brandweer krijgt aanrijding op weg naar kettingbotsing

Zaterdagmiddag is de Leidsevaart (N444) vanuit Oegstgeest richting Voorhout enige tijd afgesloten geweest voor al het verkeer. Oorzaak: een kettingbotsing waarbij vijf personenauto’s waren betrokken. Niemand raakte gewond.

Het ongeval gebeurde op de rijbaan in de richting van Voorhout. Al snel liep het verkeer daardoor helemaal vast. De politie begeleidde het verkeer om-en-om langs het ongeval. Later werd de weg afgesloten om de gestrande voertuigen te bergen.

De brandweerauto die met spoed naar de plek van de botsing kwam, raakte op de rotonde van de N444 bij de Rijksstraatweg zelf ook nog betrokken bij een aanrijding. De tankautospuit botste met een personenauto. Ook hier vielen geen slachtoffers. Wel ontstond ook hier veel schade.

  • default
    default
  • default
    default
Advertentie

112 Sleutelstad Oegstgeest Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×