(Foto's: Regio15).

Flinke wateroverlast appartementen Morssingel door gebroken kraan

In tenminste vijf appartementen aan de Morssingel in Leiden is woensdagmiddag waterschade ontstaan door kluswerkzaamheden. In een appartement brak een waterkraan tijdens de werkzaamheden. Om de watertoevoer van de kraan te stoppen, moest de hoofdwaterleiding in de berging van het appartementencomplex worden afgesloten.

De gealarmeerde brandweer is met waterstofzuigers de strijd met het overtollige water aangegaan. In het appartement stond op een moment ongeveer tien centimeter water, dat ook via een natuurlijke weg naar de benedenverdieping stroomde.

Door het afsluiten van de hoofdwaterleiding was een groot aantal appartementen van het complex afgesloten van het water.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×