Auto ondersteboven in sloot bij Leiderdorp, bestuurder naar ziekenhuis

Een automobilist is in de nacht van vrijdag op zaterdag met zijn auto ondersteboven in een sloot beland langs de N445 tussen Leiderdorp en Oud-Ade. Dat gebeurde rond 1.15 uur. Gealarmeerde hulpdiensten rukten massaal uit voor het incident.

Een voorbijganger bedacht zich geen moment en sprong het water in om te kijken of er nog personen in het voertuig zaten. Op dat moment was in ieder geval één van de inzittenden al zelfstandig uit het voertuig geklommen en naar de kant gegaan, maar deze persoon kon niet duidelijk maken of er nog meer mensen in de auto zaten.

Duikers van de brandweer hebben de zoekactie overgenomen maar er werd verder niemand aangetroffen. De bestuurder is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe de automobilist in de sloot terecht is gekomen moet nader onderzoek uitwijzen.

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×