(Foto's: Spuit 41).

Mini 112-dag voor kinderen op terrein ijsbaan in Voorschoten

“Een absolute must voor aanstaande brandweermannen en -vrouwen.” Dat zegt Jos van den Berg van de stichting ‘Spuit 41’ uit Voorschoten over de mini 112-dag die de organisatie half augustus organiseert op het terrein van de ijsbaan.

Over drie weken staat het grasveld langs de Nicolaas Maeskade een hele woensdagmiddag lang in het teken van de hulpdiensten. Spuit 41 organiseert in de laatste week van de vakantie samen met de politie Leiden-zuid en de regionale ambulancedienst Hollands Midden een speelmiddag voor kinderen van vijf tot tien jaar. “Er is voor de kinderen echt van alles te doen”, zegt Van den Berg enthousiast. “Spuitspellen, vang de boef, schminken, een springkussen en nog veel meer. Ook Sam de brandweerman komt langs en wil graag met alle fans op de foto.”

De mini 112-dag wordt gehouden op woensdag 17 augustus van 13.00 tot 16.00 uur en is gratis te bezoeken.

112 Sleutelstad Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×