(Foto's en tekst: Leidenamateurvoetbal.nl).

VV Leiden pakt Bledder Cup 2022

De Bledder Cup is dit jaar gewonnen door VV Leiden 1. Op het toernooi dat vorig jaar nog ‘Leidsch Voetbalhistorie Toernooi’ heette, doen alleen maar teams mee van voetbalclubs uit de Leidse regio die inmiddels niet meer bestaan. Dit jaar deden er veertien teams mee.

Vorig seizoen ging De Sleutels aan de haal met de hoofdprijs, maar er kwam met VV Leiden I een opvolger. Rick Bink, grote animator bij de genoemde club, schreef twee teams in en had vooraf het idee dat het tweede team zou winnen, maar het werd dus het eerste team.

Namens het organiserende Leidenamateurvoetbal.nl was Hennie Kanbier meer dan tevreden. “We zijn er trots op dit evenement te organiseren. Het werd net als vorig jaar een feest door de deelnemende teams, die begrijpen dat het voetbal eigenlijk bijzaak is. Ze maken er op het veld zeker iets leuks van, maar de babbel tussen de wedstrijden door en na afloop is veel belangrijker. Het is ook aangenaam om te zien dat er veel publiek op afkomt en dat iedereen zichtbaar plezier heeft op deze dag.”

Bekijk een uitgebreid verslag van de dag op leidenamateurvoetbal.nl.

 

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×