(Foto: Platic Spotter / De Grachtwacht).

Partij voor de Dieren heeft het gehad met marktafval

Gemeenteraadslid Lianne Raat van de Partij voor de Dieren in Leiden is helemaal klaar met de enorme berg zwerfvuil die twee keer per week achterblijft in het gebied rond de Botermarkt en de Nieuwe Rijn als daar op woensdag en zaterdag de centrummarkt is geweest. Begin dit jaar beloofde wethouder Van Delft hierover al in gesprek te gaan met de marktcommissie.

“Ik wil weten of dat al is gebeurd en wat daar uit is gekomen. Maar als het niets oplevert dan moeten we maar gaan handhaven, al kom ik er veel liever gewoon samen uit”, aldus Raat die met lede ogen aanziet hoe de stroom papier, plastic en ander afval twee keer per week de straten en het water van de grachten vervuilt.

Lianne Raat van de Partij voor de Dieren wil dat er nu echt maatregelen worden genomen om te voorkomen dat na de centrummarkt zwerfvuil achterblijft op straat en in het water.

Duurzaamheid Leiden Politiek


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×