(Foto's: Willemien Timmers).

Koninklijke Onderscheiding voor raadslid Lokaal Oegstgeest

Twaalf jaar zat Eelke van den Ouweelen in de gemeenteraad van Oegstgeest. Bij de afgelopen verkiezingen verloor zijn partij Lokaal de enige zetel en kwam er vooralsnog een einde aan de politieke loopbaan van Van den Ouweelen die zich de afgelopen jaren vaak zeer kritisch opstelde en zich een luis in de pels van de Oegstgeester politiek toonde.

Maandagmiddag was er echter van kritiek geen sprake. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in het gemeentehuis stak locoburgemeester Tim van Tongeren de loftrompet over Van den Ouweelen en reikte hem vervolgens een koninklijke onderscheiding uit. “Eelke van den Ouweelen was van 2010 tot begin dit jaar raadslid in onze gemeente. Wij willen hem graag bedanken voor zijn actieve inzet voor de samenleving en de politiek.”

Oegstgeest Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×