(Foto's: Regio15).

Geen treinverkeer na aanrijding met persoon bij Zoeterwoude

Tussen Leiden en Utrecht rijden voorlopig geen treinen. Bij de spoorwegovergang bij de burgemeester Smeetsweg in Zoeterwoude heeft een aanrijding met een persoon plaatsgevonden. Over de toedracht daarvan is verder nog niets bekend. NS denkt dat het tot zeker 15.30 uur gaat duren, alvorens de treinen weer gaan rijden.

Na de melding over de aanrijding met de trein werden de hulpdiensten massaal opgeroepen. Ook een traumahelikopter vloog richting Zoeterwoude, maar werd geannuleerd toen bleek dat het slachtoffer de aanrijding niet had overleefd.

De Burgemeester Smeetsweg is vanaf de Industrieweg tot aan de N11 in beide richtingen afgesloten.
112 Sleutelstad Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×