(Foto: Chris de Waard).

Sneak preview: Open dag in Corbulotunnel

De kilometerslange tunnel die onderdeel is van de RijnlandRoute wordt op zaterdag 24 september opengesteld voor het publiek. “Dan geven we een sneak preview van de Corbulotunnel”, laat een woordvoerder van de Provincie Zuid-Holland weten.

Tussen 10.00 en 16.00 uur kunnen ge├»nteresseerden een stuk door de tunnel wandelen. “We hebben een mooie route uitgestippeld vanaf de oostelijke toerit bij de A4. Hier wandel je over de rijbaan de noordbuis in. Na ongeveer 250 meter steek je door naar de zuidbuis van de tunnel, via een van de dwarsverbindingen. Via de zuidbuis loop je terug naar het startpunt. Onderweg kan je in het rustige wandeltempo alle details van de tunnel goed bekijken.”

Bezoekers kunnen zich aanmelden via aanmelden.rondleiding-rijnlandroute.nl/corbulotunnel.

Leiden Regio Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×