(Archieffoto: Marja van Tilburg).

ZZ Leiden verliest ook tweede oefenwedstrijd in België

De basketballers van ZZ Leiden hebben ook tweede oefenwedstrijd in België verloren. Het Belgische Limburg United troefde de Leidenaren af met 79-72.

ZZ Leiden pakte halverwege het eerste kwart een voorsprong van 5-13. Limburg United scoorde vervolgens negen punten op rij om de leiding in het duel over te nemen. Toch sloot Leiden het eerste kwart af met twee punten voorsprong. Daarna ging het bergafwaarts voor ZZ Leiden. In de eerste vijf minuten ging het nog gelijk op, maar een 11-0 run tegen einde van het tweede kwart zorgde voor een behoorlijk gat: 45-34.

Na de pauze liep de tegenstander van ZZ Leiden naar een 53-34 voorsprong. Daarna wist Leiden nog even een voorsprong te pakken, maar dat mocht niet baten. Limburg United sloot het derde kwart af met vijf punten voorsprong. In het vierde kwart bleef Leiden vechten, maar Limburg United wist Zorg en Zekerheid Leiden op een kleine achterstand te houden. Uiteindelijk wonnen de Belgen met 79-72.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×