(Foto's: Emile van Aelst).

Op blote voeten door de polder voor het goede doel

Een tocht van 240 kilometer in drie dagen op blote voeten. Jasper Wanders is er dit weekend mee bezig. Met deze Spartaanse actie wil hij geld ophalen voor de ziekte Alzheimer waar zijn moeder aan lijdt. De tocht leidde Jasper vrijdagmiddag onder meer door de Munnikenpolder in Leiderdorp.

Jasper loopt op blote voeten van zijn huis in Kwintseheul naar zijn moeder in Borger in Drenthe. Zondag moet hij daar aankomen. “Op blote voeten lopen is beter voor je lijf én ook zeker beter voor je hoofd. En daarmee is voor mij de cirkel rond”, schrijft hij op zijn website waar je hem live kunt volgen.

Fotograaf Emiel van Aelst volgde hem een klein stukje en maakte onderstaande foto’s.

Advertentie

Leiderdorp Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×