De Grent in Noordwijk. (Foto: Omroep West).

Leidse dader steekpartij Noordwijk meldt zich

Een 19-jarige jongeman uit Leiden heeft zich bij de politie gemeld omdat hij betrokken was bij een steekincident aan de De Grent in Noordwijk aan Zee. Het regionale opsporingsprogramma Team West besteedde eerder deze week aandacht aan dat incident. Bij de steekpartij raakte een 28-jarige man zwaar gewond.

Het slachtoffer werd in de nacht van zaterdag op zondag rond 03.15 uur neergestoken op de kruising van de Abraham van Royenstraat en de De Grent.

De 28-jarige man was samen met zijn vrienden in Club M aan de De Grent toen er een conflict ontstond met een toen nog onbekende man. Rond sluitingstijd ging de groep naar buiten en toen ging het helemaal mis. Het latere slachtoffer werd aangevallen met een scherp voorwerp en raakte daarbij zwaargewond. De verdachte liep vervolgens weg in de richting van de Boulevard.

Opsporingsprogramma
Meteen dinsdagavond al meldde de Leidenaar zich bij een politiebureau. Hij werd aangehouden en zit nog vast. Hij wordt vrijdag 9 december voorgeleid voor de rechter-commissaris.

Getuigen
De politie is nog op zoek naar een fietser die het incident vermoedelijk heeft gefilmd. Deze getuige wordt verzocht zich te melden bij de recherche via 0800 – 6070 of anoniem via 0800 -7000.

112 Sleutelstad Leiden Regio Steekincidenten Leiden en Noordwijk


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×