(Beeld: PR).

Ruim vijftig boerderijen bij verlichte boerderijenroute in Zoeterwoude

Ruim vijftig boerderijen en andere karakteristieke panden worden in het licht gezet tijdens de verlichte boerderijenroute in Zoeterwoude van 22 december tot en met 1 januari. Op ongeveer de helft van de locaties kunnen belangstellenden meedoen aan uiteenlopende activiteiten.

Alle 55 locaties van de boerderijenroute, die is opgezet door Wijk en Wouden, komen alle avonden in volle gloed te staan van 19.00 tot 22.00 uur. De activiteiten vinden plaats op 22, 23, 27, 28, 29 en 30 december. Daar is van alles te beleven: muzikale optredens, films, workshops, schilder- en fotokunst en verhalenvertellers. De agrarische ondernemers leiden bezoekers rond op hun bedrijf. Hun producten zijn vaak te koop en er zijn meerdere proeverijen.

Bezoekers kunnen, wandelend of op de fiets, op iedere gewenste plek van de route starten. Dringend advies van Wijk en Wouden: alle deelnemers moeten er zelf voor zorgen dat ze zowel op de fiets als wandelend goed zichtbaar zijn door verlichting. Deelnemers hoeven zich vooraf niet aan te melden en het programmaboekje is op veel plaatsen te koop en ook op meerdere startlocaties verkrijgbaar. Alle informatie over de route en de activiteiten is te vinden op www.verlichteboerderijen.nl en www.wijkenwouden.nl.

Mensen die slecht ter been zijn en toch een kijkje willen nemen, kunnen zich aanmelden via 06-12761275 of wijkenwouden.penningmeester@gmail.com of . In dat geval zorgt Wijk en Wouden voor vervoer.

 

 

Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×