(Foto's: Regio15).

Wildwesttaferelen op grens Zoeterwoude en Zoetermeer

De politie heeft vrijdagavond een waarschuwingsschot gelost bij de aanhouding van de verdachten van een mishandeling en mogelijke ontvoering. Dat gebeurde op de grens van Zoeterwoude en Zoetermeer, vlak bij ’t Geertje.
Bij het incident raakten twee mensen gewond. Een als slachtoffer van mishandeling en een poging tot ontvoering. Het tweede slachtoffer is een toevallig passerende fietser die door de vluchtauto van de verdachten werd geraakt. Allebei zijn ze vervoerd naar het ziekenhuis.
Een groot aantal politie-eenheden, drie ambulances en een traumahelikopter werden vrijdagavond rond 21.15 uur gealarmeerd. De traumahelikopter bleek uiteindelijk niet nodig. Wel vloog een politiehelikopter enige tijd boven de plek waar de aanhoudingen werden verricht. Dat was bij de parkeerplaats Prielenbos in Zoetermeer. Even verderop werd op het wandelpad vlakbij geitenboerderij ’t Geertje een witte bestelbus met Belgisch  teruggevonden. Er zijn drie verdachten aangehouden
De politie heeft na het incident de omgeving afgezet, waarna technische en forensische specialisten een groot onderzoek zijn gestart. Bij het incident waren meerdere voertuigen betrokken.  Maast de bus, stond op de parkeerplaats een zwaar beschadigde Volkswagen.
112 Sleutelstad Regio Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×