Esmee van Marwijk in actie. (Foto: Wim de Leeuw)

Scylla-vrouwen vol vertrouwen naar play-offs

Het vrouwenteam van Scylla heeft op Eerste Paasdag bij landskampioen VTV weer vertrouwen getankt voor de halve finales van de play-offs. Net als drie weken geleden waren de Leidse dames nagenoeg gelijkwaardig met precies dezelfde einduitslag: 4-3 in het voordeel van VTV terwijl ook deze keer de uitslag net zo goed andersom had kunnen zijn.

Scylla moet nu even in de wachtkamer plaatsnemen wat VTV volgende week in en tegen Den Helder gaat doen. Als Den Helder met 6-1 of 7-0 wint, speelt Scylla in de halve finale van de play-offs opnieuw uit bij VTV. Bij iedere andere uitslag treft Scylla in de halve finale Den Helder. Of dit dan een uit- of thuiswedstrijd wordt, hangt ook af van de uitslag Den Helder tegen VTV volgende week. Als VTV met ruime cijfers wint, speelt Scylla thuis. Zo niet, dan spelen de Leidenaren uit.

De play-offs bij de vrouwen gaan op 23 april van start. De dag ervoor starten ook de play-downs bij de mannen, waar het mannenteam van Scylla zich probeert te handhaven in de Eredivisie.

Leiden Sport


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×