De leidse Schouwburg
De Leidse Schouwburg. (Foto: Thomas Erents)

Leidse Schouwburg nieuwe organisator Leids Cabaret Festival

De Leidse Schouwburg-Stadsgehoorzaal gaat het Leids Cabaret Festival organiseren. Al 43 edities staat het Leids Cabaret Festival in de Leidse Schouwburg. Die 43 edities werden door Bunker Theaterzaken georganiseerd, in samenwerking met het team van de Leidse Schouwburg. Nu draagt Bunker het hele festival dus over aan de Leidse Schouwburg-Stadsgehoorzaal. Zo is de continuïteit van het festival gewaarborgd.

“Talentontwikkeling is ontzettend belangrijk. De Leidse Schouwburg heeft in de bijna 45 jaar LCF een publiek opgebouwd dat een zwak heeft voor nieuw talent. Onze zaal én onze bezoekers, de cabaretfans, omarmen nieuwe en gerenommeerde cabaretiers”, aldus Irene Pronk, directeur van de Leidse Schouwburg-Stadsgehoorzaal.

“Het Leids Cabaret Festival is enorm belangrijk voor Leiden, maar bovenal een festival dat Leidenaren bindt met de schouwburg, en met cabaret. Wij willen het LCF laten voortbestaan en kunnen zorgen voor een duurzame toekomst van het festival. We kijken dan ook enorm uit naar de nieuwe talenten die zich voor de komende editie in 2024 aanmelden”, zegt Pronk.

Het Leids Cabaret Festival 2024 vindt plaats van 5 tot en met 10 februari.

Cultuur Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×