Winand Steggerda is de nieuwe voorzitter van de Leidse Sport Federatie. (Foto: LSF)

Winand Steggerda nieuwe voorzitter Leidse Sportfederatie

Winand Steggerda volgt Paul Goulmy op als voorzitter van de Leidse Sport Federatie. Goulmy heeft besloten een stapje terug te doen. Hij blijft wel bestuurslid.

Steggerda zat de afgelopen jaren ook al in het LSF-bestuur. De geboren en getogen Leidenaar is al meer dan veertig jaar lid van TPC Unicum en was daar onder andere voorzitter. In het dagelijks leven helpt hij organisaties hun digitale dienstverlening te verbeteren.

De Leidse Sport Federatie heeft als doel de sport in algemene zin in Leiden te bevorderen. De LSF is het adviesorgaan van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden en de behartiger van de algemene belangen van de Leidse sportverenigingen, sportkoepels en ongeorganiseerde sporters.

Steggerda wil met de rest van het bestuur de komende periode vooral aandacht besteden aan het vinden van ruimte voor sport en bewegen in de groeiende stad Leiden. In 2040 wonen er in Leiden 25.000 mensen meer dan nu. Ook het helpen van verenigingen bij het creëren van een inclusief en veilig sportklimaat staat stevig op de agenda van de LSF. Dat geldt ook voor het ondersteunen van verenigingen bij het runnen van hun vereniging.

Leiden Sport


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×