(Foto: Repair Café Oegstgeest)

Vakantie-editie Repair Café Oegstgeest

Het Repair Café Oegstgeest (RCO) houdt komende zaterdag 1 juli een speciaal vakantiecafé. “Want vakantiespullen die goed werken, zorgen voor meer plezier in de zomer”, zegt Frans Malten van het RCO.

Als het lek in het luchtbed is geplakt, de tuinstoel weer stevig op zijn poten staat en ook dat leuke zomerjurkje weer  is gefixt, kan de vakantie pas echt zorgeloos beginnen. “En al helemaal als ook de parasol probleemloos uitklapt voor wat schaduw en de ventilator met één druk op de knop begint te koelen.”

Op zaterdag 1 juli staan de vrijwilligers van Repair Café Oegstgeest klaar om met iedereen reparaties uit te voeren. Dat gebeurt van 10.00 tot 13.00 uur in het Dorpscentrum aan de Lijtweg 9. Malten: “Het is er gezellig en je ontmoet er altijd aardige mensen. Ook is het leuk om samen met de reparateur de oplossing te zoeken en het plezier te beleven als de reparatie slaagt.” Dat laatste lukt overigens best vaak. In zeven van de tien gevallen.

Ook kampeerders zijn op 1 juli welkom in het DCO. “Is de gasslang van het campingfornuis toe aan vernieuwing? Het is wel zo veilig om dit iedere vier tot vijf jaar te doen. Op de slang staat een datum. Wie het lastig vindt om de nieuwe slang zelf te monteren, kan deze met fornuis meebrengen. Ook de caravan of vouwwagen voorrijden bij het Dorpscentrum is geen probleem. Er is parkeerruimte voor de deur.

In augustus is er geen Repair Café; het volgende is op zaterdag 2 september. Meer informatie staat op www.repaircafeoegstgeest.nl.

Duurzaamheid Oegstgeest


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×