Het team van Podium Sleutelwoord
Podium Sleutelwoord en Roem organiseren vrijdagavond een woordkunst-, poëzie- en muziekavond aan de Middelstegracht. (Foto: Jan Frensen)

Podium Sleutelwoord en Roem organiseren poëzie- en muziekavond

Podium Sleutelwoord en Roem organiseren vrijdagavond 14 juli een woordkunst, poëzie- en muziekavond aan de Middelstegracht 89 in Leiden. Het is de derde keer dat Podium Sleutelwoord een dergelijke avond organiseert. Voor de eerste keer werkt de groep samen met kunstenaarscollectief Roem. De inloop begint om 19.30 uur.

Podium Sleutelwoord is eind vorig jaar opgericht en biedt een podium voor lokale woordkunstenaars, zangers en beeldende kunstenaars. De eerste twee edities vonden plaats in INDEX Poetry Books, maar voor deze derde editie wordt uitgeweken naar de binnentuin van het bedrijfsverzamelgebouw aan de Middelstegracht. “Deze keer hebben we zeven mensen geprogrammeerd voor een geweldige editie”, vertelt Joshua van Podium Sleutelwoord.

De locatie wordt beschikbaar gesteld door het kunstenaarscollectief Roem. Maarten van Roem: “Ik was bij de tweede editie van Podium Sleutelwoord en ik was heel erg onder de indruk van de artiesten. “Toen de binnentuin van het complex waar Roem zetelt werd vernieuwd, hoefde Maarten dan ook niet lang na te denken.”

Geïnteresseerden kunnen online een kaartje kopen à zeven euro inclusief een drankje, via Instagram: @podiumsleutelwoord. Ook worden er aan de deur kaartjes verkocht.

Joshua en Maarten over de woordkunst-, poëzie- en muziekavond aan de Middelstegracht in Leiden.

Advertentie

Cultuur Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×