Een acrobaat van Magic Circus in actie in de nieuwe voorstelling 'Scusza'. (Foto's: Piet Hein)

Magic Circus komt naar Leidse regio met nieuwe voorstelling 'Scusza'

Het Leidse stadscircus Magic Circus komt met een nieuwe voorstelling ‘Scusza’ naar Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Leiden. Van 8 tot en met 20 augustus zijn artiesten met verschillende nationaliteiten te bewonderen in het tentcircus.

Volgens de organisatie wordt tijdens de show een nieuwe wereld gecreëerd waarin ballen rondvliegen en stoelen meer zijn dan alleen zitobjecten en waarin de grens tussen werkelijkheid en verbeelding wordt vervaagd. Magic Circus houdt het publiek een culturele en maatschappelijke spiegel voor om hen zo klaar te stomen voor een minder egoïstisch leven samen.

Korting
De kaarten zijn te bestellen via magic-circus.nl en op diverse plekken te koop. In de winkels met een circusposter op de deur liggen kortingsbonnen. Hiermee kan vijf euro korting per persoon worden verkregen. Dit geldt voor alle voorstelling in de regio.

De tent staat van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 augustus bij De Winkelhof in Leiderdorp, van zaterdag 12 augustus tot en met maandag 14 augustus bij Lijtweg in Oegstgeest, op dinsdag 15 en woensdag 16 augustus op het Burgermeester van der Haarplein in Voorschoten en van 18 tot en met 20 augustus in Leiden bij Het GroenOord Work & Play.

 

 

 

Cultuur Leiden Leiderdorp Oegstgeest Voorschoten


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×