Kunstroute 2022. (Archieffoto: Patricia Nauta)

Meer dan 150 ateliers open tijdens Kunstroute 2023

Museum de Lakenhal heeft bekendgemaakt welke kunstenaars meedoen aan de Kunstroute. Kunstenaars als Judith Bloedjes, Geert Keuter en Marlies van Bokel staan op het programma. De Kunstroute is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij kunstenaars in verschillende disciplines hun werk tentoonstellen aan het grote publiek. Daarnaast is er voor de bezoekers ook een workshop- en cursusaanbod.

De Kunstroute wordt georganiseerd door museum de Lakenhal. Dit jaar zijn er meer dan 150 ateliers open voor het publiek. Er zijn verschillende disciplines te bewonderen waaronder fotografie, schilderkunst en beeldhouwwerk. Door het grootschalige aanbod is er voor iedereen wat te zien.

In 1994 ontstond de Kunstroute door het initiatief van één kunstenaar. Sindsdien bezoeken zo’n vijfduizend mensen per jaar het gratis evenement. De Kunstroute-locaties zijn op zaterdag 23 en zondag 24 september geopend van 12.00 tot 18.00 uur. Op de website van de Lakenhal staat een kaart met de deelnemende locaties en kunstenaars.

 

 

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×