Volgende maand speelt ZZ Leiden nog twee keer in de Vijf Meihal. (Foto: Chris de Waard)

Wedstrijden om SuperCups nog in Vijf Meihal

Als ZZ Leiden Basketball op 9 en 17 september speelt om de BNXT SuperCup en de Nederlandse SuperCup is het nieuwe Sportcomplex 1574 nog niet klaar voor deze wedstrijden. Ze worden daarom afgewerkt in de Vijf Meihal.

Als eerste staat de wedstrijd om de BNXT SuperCup op het programma. Zorg en Zekerheid Leiden neemt het op zaterdag 9 september om 20.00 uur op tegen de Belgische kampioen Filou Oostende.

Op 17 september staat de strijd om de Nederlandse SuperCup op het programma. Dit duel begint om 14.00 uur en is een herhaling van de Nederlandse bekerfinale. De regerend kampioen neemt het normaliter op tegen de bekerwinnaar. Aangezien Zorg en Zekerheid Leiden zowel landskampioen als bekerwinnaar werd, wordt de andere plek in de strijd om de Nederlandse SuperCup ingenomen door Landstede Hammers, de verliezend bekerfinalist.

Naar verwachting vindt de eerste wedstrijd in Sportcomplex 1574 plaats op zaterdag 30 september. Zorg en Zekerheid Leiden neemt het voor de BNXT League dan op tegen Yoast United.

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×