(Foto ter illustratie: Union Salsa Dance Company)

Opening van het culturele jaar in de Stevenshof: Viva España!

In de Stevenshof wordt morgen het culturele seizoen afgetrapt met een week vol activiteiten met het thema ‘Spanje’. Tot en met zondag kunnen mensen uit de Stevenshof én daarbuiten salsa dansen, luisteren naar Spaanse piano- en gitaarmuziek, kijken naar Carlos Saura’s film Carmen maar ook Spaanse ham eten.

Marianne Matthijssen van Wijkraad Stevenshof vertelt bij Cultuur 071  hoe ze met een heel team aan enthousiastelingen, ondersteund door BplusC en Incluzio, een reeks culturele activiteiten organiseert. “We bieden voor elk wat wils. Als je nog niet kunt salsa dansen, dan kun je voorafgaand aan de salsa party naar de workshop komen die dansschool Dos Bailadores aanbiedt. Ook voor de jeugd van 7 tot 12 jaar is er eerder in de week een salsa dansles. Je kunt komen luisteren naar lezingen en je kunt een paar zinnetjes Spaans leren. En bij alle activiteiten kun je ook genieten van lekkere Spaanse hapjes.”

Marianne Matthijssen vertelt over de opening van het culturele jaar in de Stevenshof bij Cultuur071 (deel 1) 

De activiteiten vinden plaats in het Huis van de Buurt Stevenshof, Trix Terwindtstraat 4 en in de bibliotheek BplusC, Trix Terwindtstraat 6. Matthijssen: “Opgeven van te voren is handig met het oog op de hapjes. Maar je kunt ook op de bonnefooi komen. Dankzij de ondersteuning van diverse organisaties is de toegangsprijs laag gehouden. Iedereen is welkom!”

Marianne Matthijssen vertelt over de opening van het culturele jaar in de Stevenshof bij Cultuur071 (deel 2) 

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×