De topsporthal in Sportcomplex 1574. (Foto: Marcel van Nieuwenhuysen)

Sportcongres Leiden in Sportcomplex 1574

Sportstad Leiden organiseert op woensdag 11 oktober het Leidse Sportcongres 2023. Er is weer een informatief programma samengesteld voor Leidse sportbestuurders en andere betrokkenen. Van een clinic rolstoelrugby tot het omgaan met criminele activiteiten op de sportvereniging.

Het Leidse sportcongres vindt dit jaar plaats in het dan net geopende Sportcomplex 1574. De avond begint om 19.30 uur met een plenair deel waarbij Job van Eunen de aanwezigen op een interactieve manier meeneemt naar het concept van een ‘Gelukkige Vereniging’. Na de pauze gaan de deelnemers uiteen in werkgroepen. De avond wordt afgesloten met een sportquiz en een netwerkbijeenkomst.

Sportbestuurders, commissieleden en sportliefhebbers kunnen zich tot en met zaterdag 7 oktober online aanmelden via de website van Sportstad Leiden. Daar is ook het hele programma van de avond te vinden.

Sportstad Leiden is een samenwerking tussen de gemeente Leiden, de Leidse Sport Federatie, Topsport Leiden en Incluzio.

Update: Vanwege te weinig inschrijvingen wordt het Leidse Sportcongres verplaatst van 11 oktober naar donderdag 23 november. Voor veel verenigingen blijkt de gekozen periode in oktober niet goed uit te komen.

Leiden Sport


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×