Leidse Sportprijzen 2022
Leidse Sportprijzen 2022. (Foto: Emile van Aelst)

Laatste kans om sporters te nomineren voor de Leidse Sportprijzen

De laatste week om sporters te nomineren voor de Leidse Sportprijzen is ingegaan. Tot en met vrijdag kunnen Leidse (inter)nationale kampioenen en sporters met andere topprestaties worden aangemeld bij de organisatie. Het sportgala vindt dit jaar plaats op zondag 17 december in Sportcomplex 1574.

Voor de categorieën Sportvrouw, Sportman, Sportploeg, Parasporter en Sportcoach van het jaar kunnen nominaties worden ingestuurd. De genomineerden worden na 1 december door de jury bekend gemaakt. Vanaf dan kan er op de website van Sleutelstad ook weer gestemd worden voor de publieksprijs.

Ook kunnen kampioenen van alle leeftijden worden aangemeld. Het gaat dan om Nederlands kampioenen of winnaars van eremetaal op een (jeugd) EK, WK of Olympische Spelen. Vorige jaren konden alleen jeugdkampioenen worden aangemeld, dit jaar is er in het programma ruimte voor alle Leidse kampioenen. Mensen nomineren of kampioenen aanmelden kan op de website van Sportstad Leiden. De sporters moeten in Leiden wonen of lid zijn van een Leidse sportvereniging.

De Leidse Sportprijzen worden georganiseerd door de Leidse Sport Federatie en Topsport Leiden, namens de gemeente Leiden. Het programma begint op zondag 17 december om 13.30 uur.

Topsportcoördinator Reanne van Kleef van Topsport Leiden over de Leidse Sportprijzen.

Leiden Sport


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×