Dit verduisteringsgordijn kwam mooi op zijn plaats te hangen na deskundige afstelling door Repair Café Oegstgeest. (Foto RCO/PR)

Goed voornemen: laat kapotte spullen repareren

Het Repair Café Oegstgeest (RPO) gaat het nieuwe jaar in met een oproep: ‘Repareer de wereld, begin thuis’. Dat kan aanstaande zaterdag al tijdens het eerste repair café van het nieuwe jaar.

Kapotte dingen blindelings weggooien is nergens goed voor. Vaak is reparatie een prima manier om voorwerpen weer bruikbaar te maken. De handige en kundige leden van Repair Café Oegstgeest boeken in zeven van de tien gevallen een positief resultaat.

Iedereen kan het repair café gratis bezoeken met kapotte elektrische apparaten, verlichting, meubels, kleding en textiel, fietsen, speelgoed en houtwerk, computers en bijbehorende apparatuur. Door mee te kijken met de reparateur worden de bezoekers zelf ook wat wijzer.

Het repair café is zaterdag 6 januari in het Dorpscentrum aan de Lijtweg 9. Iedereen is welkom tussen 10.00 en 13.00 uur. Een vrijwillige bijdrage aan het RPO wordt op prijs gesteld. Meer  informatie staat op repaircafeoegstgeest.nl.

Duurzaamheid Oegstgeest


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×