Vorig jaar won Vitesse het internationale Paastoernooi bij Voorschoten'97. (Foto: Jan Schouten)

Internationaal Paastoernooi bij Voorschoten'97

Sportpark Adegeest in Voorschoten staat op 1 april (tweede paasdag) bol van het jonge voetbaltalent tijdens het achttiende Voorschoten ’97 Paastoernooi. Zestien teams strijden om de hoogste eer. Niet alleen Nederlandse topclubs, maar ook enkele spraakmakende gasten uit België.

Vanuit Nederland zijn dat bekende namen als Feyenoord, Sparta en ADO Den Haag (partnerclub van Voorschoten’97), naast andere grote clubs zoals FC Groningen, Vitesse, FC Utrecht, Helmond Sport, De Graafschap, FC Volendam, NEC Nijmegen en Excelsior. En vanuit België: FTC Antwerpen, KV Mechelen, RSC Anderlecht en Sint-Truiden. De selectieteams onder de 12 jaar van deze betaald voetbalorganisaties nemen het op tegen Voorschotense JO13-1.

Het paastoernooi is voor voetballiefhebbers een niet te missen evenement. Jonge talenten schitteren op het veld, waarbij eerdere edities iconen als Georgino Wijnaldum en Noa Lang voortbrachten. In 2022 won Voorschoten’97. Vorig jaar was dat Vitesse.

De arbitrale trio’s zijn ook dit jaar weer van topniveau, met jonge getalenteerde scheidsrechters die gaan voor een eerlijk en sportief verloop van de wedstrijden.

De openingswedstrijd begint om 10.30 uur, met de finale om 16.15 uur gevolgd door de prijsuitreiking om 16.45 uur. De toegang is gratis. Meer info: voorschoten97.nl/toernooi/Paastoernooi

Sport Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×