De lucht kleurde in de nacht van vrijdag op zaterdag op sommige plekken groen en roze. (Foto's: Kristel van Kruisbergen en Reanne van Kleef)

Noorderlicht ook vanavond te zien

Een krachtige zonnestorm zorgt ervoor dat overal in onze regio het noorderlicht afgelopen nacht was te zien. Door de serie zonnevlammen die onderweg is naar de aarde is het bijzondere fenomeen ook komende nacht nog te zien.

In de nacht van zaterdag op zondag worden namelijk nog één of twee krachtige uitbarstingen verwacht. Ook de weersomstandigheden lijken net als afgelopen nacht mee te zitten, zodat het noorderlicht goed te zien is aan een vrijwel onbewolkte hemel.

Advertentie

Leiden Leiderdorp Oegstgeest Regio Science Voorschoten Wassenaar Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×