(Foto's: Regio15)

Weer auto gestript bij station Voorschoten

Voor de tweede keer binnen twee weken tijd is een auto gestript op het parkeerterrein bij station Voorschoten. Dit keer werden vier deuren en de motorkap van een Volkswagen T-ROC gestolen. De achteruit werd ingeslagen. De auto was zaterdagochtend bij het station geparkeerd waarna de eigenaar per trein naar Schiphol vertrok om op reis te gaan.

De vrouw van de eigenaar van een Volkswagen T-ROC kreeg dinsdagmorgen een onaangename verrassing toen zij de auto van haar op het parkeerterrein bij station Voorschoten aantrof zonder deuren én motorkap. Alles was gestolen en ook de achterruit moest het ontgelden. De vrouw werd door de politie gebeld en dacht eerst aan een grap, maar ging toch maar even kijken. Van een grap bleek echter geen sprake.

De Forensische Opsporing (FO) van de politie heeft sporenonderzoek gedaan in de hoop de dader te kunnen achterhalen. De politie ziet de laatste tijd een toename van dit soort meldingen waarbij onderdelen van voertuigen worden gestolen en vraag mensen 112 te bellen als ze een verdachte situatie zien.

Twee weken geleden werden op hetzelfde parkeerterrein ook al twee deuren van een auto ontvreemd.

 

Advertentie

112 Sleutelstad Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×