Jochem Myjer tijdens een try-out in december 2023 van 'Net Alsof' in de Leidse Schouwburg. (Foto: Emile van Aelst)

Kaarten voorstelling Jochem Myjer komend seizoen via loting toegewezen

“Om digitale wachtrijen te voorkomen en iedereen een eerlijke kans te geven, gaan we dit keer werken met een inschrijving en een loting.” Die mededeling heeft Jochem Myjer maandag op zijn website gezet. Via de speellijst kan voor maximaal vier plekken meegedaan worden aan de loting. Registreren voor de kaarten kan tot dinsdag 11 juni 23:59. Het maakt niet uit wanneer je dat precies doet, als het maar op tijd is.

“Dus geen gepiel meer met op tijd inloggen en met meerdere apparaten tegelijkertijd en zo, wachttijden en websites die eruit klappen, maar gewoon inschrijven en dan wordt er geloot. Wel zo eerlijk voor iedereen”, zegt de Leidse komiek over de nieuwe manier waarop de kaartjes worden verkocht. “Het is dus niet zo dat als je je nu snel inschrijft dat je dan meer kans maakt. Het is gewoon een loterij.” Op maandag 17 juni horen alle inschrijvers of ze zijn ingeloot om een kaartje te kunnen kopen.

“Succes en ik hoop jullie in de zaal te zien”, zegt Jochem die zijn nieuwe voorstelling ‘Net Alsof’ na dit seizoen in elk geval nóg een seizoen speelt. Er worden via loting in totaal 66.500 kaarten voor de 64 voorstellingen verdeeld. De eerste kaartjes zijn voor de voorstelling op 10 september in de Leidse Schouwburg.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×