Jeugddorp in 2023. (Foto: Emile van Aelst)

Jeugddorp Leiden zoekt vrijwilligers

De jaarlijkse zomereditie van Jeugddorp Leiden staat weer voor de deur en begint op 29 juli. In de middelste twee weken van de zomervakantie organiseert Jeugddorp diverse activiteiten voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar, waaronder huttenbouwen, sport en spel en diverse workshops. Ondanks dat de 59e editie bijna van start gaat is de organisatie nog op zoek naar een aantal enthousiaste vrijwilligers.

Vanwege een groot aantal aanmeldingen en het vertrek van een aantal vaste vrijwilligers, kan Jeugddorp nog wel wat versterking van het team gebruiken. “Wij verwachten weer een stormloop aan kinderen”, vertelt penningmeester van Stichting Jeugddorp Leiden, Theo den Dekker. De vrijwilligers helpen met het uitdelen van materialen voor de verschillende onderdelen en houden een oogje in het zeil. “Je kunt je opgeven vanaf 13 jaar”, zegt Den Dekker wervend tegen een van onze verslaggevers.

Geïnteresseerden kunnen zich als vrijwilliger aanmelden door een mail te sturen naar: vrijwilligers@jeugddorpleiden.nl. Vrijwilligers dienen een verklaring omtrent gedrag te kunnen overleggen. Meer informatie is te lezen op de website van Jeugddorp Leiden.

 

 

 

 

 

 

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×