Middelbrand in de Oekraïne opvang in het gemeentehuis van Voorschoten. (Foto's: PR)

Brand in Oekraïne-opvang gemeentehuis Voorschoten

In de Oekraïne-opvang in het gemeentehuis van Voorschoten heeft dinsdagochtend korte tijd brand gewoed. De brandweer rukte massaal uit en schaalde op naar middelbrand. De Leidseweg werd in beide richtingen afgesloten.

De brand ontstond in een koelkast in de keuken, aldus de gemeente. De daar wonende vluchtelingen konden op tijd wegkomen. Het gemeentehuis zelf hoefde niet ontruimd te worden. Voor zover bekend raakte niemand gewond. Wel zijn meerdere personen nagekeken door ambulancepersoneel.

Een deel van de bewoners kon dinsdagmiddag al weer terug. Een aantal bewoners wordt in een ander deel van het gebouw opgevangen tot de brandschade is hersteld. Dat gaat waarschijnlijk wel enige tijd duren.

112 Sleutelstad Voorschoten


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×