de vrouw werd uit het water geholpen
De vrouw kon niet meer zelfstandig uit het water komen. (Foto: Regio Leiderdorp)

Vrouw te water in Leiderdorp

De hulpdiensten werden zaterdagochtend omstreeks 08.20 uur gealarmeerd door omstanders bij de Ockenrode in Leiderdorp. Er was een vrouw in het water van de Oude Rijn terechtgekomen. Wat de oorzaak hiervan was is nog niet bekendgemaakt.

De vrouw kon niet meer zelfstandig uit het water komen, en ging toen richting de overkant waar een trap bij de kade is, het Utrechtse Jaagpad in Leiden. Inmiddels ging een duiker van de brandweer ook het water in. In Leiden is het slachtoffer door bewoners – en door de hulpdiensten die inmiddels waren omgereden – uit het water geholpen.

De ambulancemedewerkers hebben zich over de vrouw ontfermd.

112 Sleutelstad Leiderdorp


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×