(Foto: Rob van Dullemen)

Inschrijving Leidse Zwemvierdaagse geopend

De aftelklok op de website van de Leidse Zwemvierdaagse laat zien dat het nog ruim 43 dagen duurt voordat het sportieve jaarlijkse evenement op 26 augustus van start gaat, maar via de  website is de inschrijving is inmiddels geopend.

Voor acht euro kan iedereen alvast een deelnamebewijs scoren. Wie wacht tot bij de deur van buitenbad De Vliet betaalt twee euro meer. Met de zwemvierdaagse wordt geld ingezameld voor het Willem-Alexander Kinderziekenhuis (WAKZ). Dat is onderdeel van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC).

De Leidse Zwemvierdaagse wordt georganiseerd door de Stichting Sport in Beeld in samenwerking met de gemeente Leiden en vindt altijd plaats in de laatste ‘volle’ week van augustus. In 2024 wordt de zwemvierdaagse alweer voor 48e keer georganiseerd. Meedoen kan van maandag 26 tot en met vrijdag 30 augustus en starten kan op alle dagen tussen 19.00 en 20.15 uur.

Supporters zijn welkom om de deelnemers aan te moedigen. Het restaurant van Buitenbad de Vliet is tijdens de zwemvierdaagse geopend.

Leiden Sport


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×