Randy Wolters toen hij in 2020 aankondigde in Griekenland te gaan spelen. (Foto: Pepijn van Wezenberg)

Oud-profvoetballer Randy Wolters verruilt veld voor zaal

De Leidse oud-profvoetballer Randy Wolters gaat in Hoorn meespelen op het hoogste niveau zaalvoetbal. Wolters is ingelijfd door fusieclub Hovocubo/Veerhuys die formeel volgend jaar ontstaat als de Hoornse clubs Hovocubo en Veerhuys samengaan. De 34-jarige Wolters start na de zomer bij de zaalvoetbaleredivisionist.

Wolters heeft in zijn carrière een hele lijst clubs gediend. Hij stond eerder onder andere in Utrecht en Den Haag op het veld. Buiten Nederland speelde hij eerder onder meer bij Dundee FC in Schotland en Xanthi FC in Griekenland.

Met de overstap van het veld naar de zaal, neemt Wolters nog niet helemaal afscheid van het gras. Komend seizoen speelt hij in de Kikkerpolder nog bij zijn oude club UVS. Hij begon daar zijn voetbalcarrière bij de jeugd. “UVS voelt altijd als thuis”, zei Wolters vorige maand bij de aankondiging van zijn terugkeer. “Het is geweldig om terug te zijn waar het voor mij allemaal begon. Ik kijk ernaar uit om weer op het veld te staan en mijn steentje bij te dragen aan de club.”

Leiden Sport


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×