Het voltallige dames eredivisieteam doet onder andere mee aan de NKJ. (Foto: TV Forescate)

TV Forescate sterk vertegenwoordigd bij nationale jeugdkampioenschappen tennis

De nationale kampioenschappen tennis voor de jeugd NKJ zijn vandaag begonnen en duren tot 7 augustus. Tennisvereniging Forescate uit Voorschoten is ruim vertegenwoordigd.

Allereerst is het de beurt aan de categorieën tot en met 12 jaar en tot en met 14 jaar. Namens Forescate doen bij de meisjes tot en met 14 jaar zowel Eline Cheung als Marysk Bakker mee. Cheung staat gelijk in het hoofdtoernooi; Bakker begint in de kwalificatie.

Vanaf 4 augustus is het vervolgens de beurt aan de categorieën tot en met 16 jaar en tot en met 18 jaar. In de categorie tot en met 16 jaar doet het gehele dames eredivisieteam mee. Wiktoria Sienko, Santyn Bakker, Isis van Dinter, Isis van der Meer en Lisanne Bunnig gaan hun uiterste best doen om zich een jaar lang nationaal kampioen te mogen noemen. Bunnig zal hier ook proberen om haar nationale titel in het dubbelspel te verdedigen.

Naast het voltallige eredivisieteam doet ook Maxime Verloop mee. Als eerstejaars tot en met 16 moet zij zich eerst een wegslaan door de kwalificatie.

Sport Voorschoten


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×