Afbeelding (PR)

Leidse etalages kleuren roodwit in de aanloop naar 3 October

Ook dit jaar krijgen kunstenaars tijdens de Kunstroute Leiden via ‘Kunst in de Etalage’ de gelegenheid hun werk in etalages van winkels in Leiden tentoon te stellen. Vanwege het 450-jarig jubileum van 3 oktober is het thema Ontzettend Leiden.

Met Kunst in de Etalage biedt het Centrummanagement Leiden kunstenaars een extra gelegenheid om hun werk aan het publiek te tonen. “Ook geven we ondernemers meer exposure. Zo wordt er onder andere een route gemaakt langs alle etalagekunst.

Naast extra publiek zorg je er als binnenstadondernemer voor dat jouw etalage klaar is voor de festiviteiten rondom Leidens Ontzet. Daarom vragen we aan kunstenaars om kunstwerken beschikbaar te stellen met raakvlakken met dit thema.”

Winkeliers die enthousiast zijn over het project en een etalage beschikbaar willen stellen, kunnen zich aanmelden via een formulier op de website van Centrummanagent Leiden. Dat geldt ook voor kunstenaars die hun rood-witte kunstwerk tentoon willen stellen. De etalage-expositie duurt van 21 september tot en met 4 oktober.

Cultuur Economie Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×