Wouter Kolff is per 4 september de nieuwe commissaris van de Koning in Zuid-Holland. (Foto: Provincie Zuid-Holland)

Iedereen welkom bij eerste vergadering nieuwe commissaris van de Koning

Wouter Kolff, de opvolger van commissaris van de Koning Jaap Smit wordt tijdens een buitengewone Statenvergadering op 4 september welkom geheten in het Provinciehuis Zuid-Holland in Den Haag en iedereen die dat wil, kan daar bij zijn.

Inwoners van Zuid-Holland kunnen zich tot woensdag 28 augustus via deze link aanmelden. De vergadering is dat op verschillende plekken op een groot scherm te zien. Inwoners die de vergadering willen volgen maar niet aanwezig kunnen zijn, kunnen ook kijken via de website van de Provincie Zuid-Holland. De vergadering begint om 18.30 uur met een optreden van Dansstudio Dance Point.

In de vergadering zal eerst de commissaris van de Koning in de provincie Zeeland een toespraak houden. Dat is Han Polman die doyen (oudste lid, red) is van de kring van Commissarissen. Daarna krijgt Kolff een boekje aangeboden namens de kinderburgemeesters in Zuid-Holland, gevolgd door een toespraak door burgemeester Huri Sahin van Rijswijk namens de Vereniging van burgemeesters van gemeenten in Zuid-Holland.

Voordat ook Cyriel van Vught en Arthur Ronner namens het burgerberaad Zuid-Holland een toespraak houden, draagt provinciedichter Yvette Neuschwanger een gedicht voor. Met de overhandiging van de voorzittershamer door plaatsvervangend voorzitter Sinan Özkaya van Provinciale Staten en een toespraak door Wouter Kolff zelf, wordt de bijeenkomst afgesloten.

Advertentie

Politiek Regio


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×