De wervingsbus van de politie staat woensdag in Leiderdorp. (Foto: Politie Eenheid Den Haag)

Politie werft nieuwe agenten in Leiderdorp

De politie in onze regio is ook de komende tijd druk bezig met het werven van zowel toekomstige agenten als politievrijwilligers. Voor die laatste groep is begin september een voorlichtingsavond, agenten in spe kunnen woensdag terecht bij de wervingsbus van de politie op de Statendaalder in Leiderdorp.

De intensieve actie om nieuwe agenten te werven begon dit voorjaar en de Eenheid Den Haag, waar ook onze regio onder valt, gaat er nog het hele jaar mee door. Elke week staan agenten met een wervingsbus ergens in het werkgebied. “Het is een laagdrempelige manier om in verbinding te komen met allerlei doelgroepen die interesse hebben in werken bij de politie, maar waarvoor de drempel om een voorlichtingsavond op een politielocatie te bezoeken nog te hoog is”, aldus een woordvoerder.

Om mensen met verschillende achtergronden en diverse interesses persoonlijk te inspireren en te enthousiasmeren over het politievak en de politieopleiding staan agenten op verschillende centrale en openbare plekken in de regio, zegt projectmedewerker Harold van het Team Diverse Instroom.

De herkenbare blauwe wervingsbus staat op woensdag 28 augustus van 12.00 tot 16.00 uur op de Statendaalder in Leiderdorp. Iedereen is dan welkom en kan vragen stellen over het politiewerk en de opleiding. “Geïnteresseerden uit Oegstgeest en Leiden zijn ook welkom”, aldus de politie.

 

 

Advertentie

112 Sleutelstad Leiderdorp Regio


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×