Er is veel te doen tijdens de open dag bij Buurthuis De Boschbloem (Foto: PR)

Voorschotens Buurthuis De Boschbloem opent de deuren

Buurthuis De Boschbloem organiseert komende zaterdag een open dag voor alle Voorschotenaren en de eigen leden. Het is een dag die in het teken staat van kennismaken met de activiteiten van de Boschbloem en leuke en verschillende activiteiten voor jong en oud.

De open dag in het buurthuis aan de Schimmelpenninck van der Oyelaan 139 wordt georganiseerd in samenwerking met Museum Voorschoten en de Cirkelbus.

Spelen
De straat wordt omgetoverd tot een speelstraat waar een luchtkussen staat en vier verschillende oudhollandse spelletjes gespeeld kunnen worden. Er kan naar muziek geluisterd worden, De Cirkelbus Voorschoten en het Museum Voorschoten stellen zich voor en Jeu de Boules vereniging DSP van Voorschoten geeft clinics voor jong en oud. Er is een informatiemarkt waar de verschillende activiteiten bij de Boschbloem zich voorstellen en toelichting geven. Allemaal onder het genot van een kopje koffie of thee.

Kunst en schaken
Er zijn ook tijdgebonden activiteiten zoals het Simultaans schaken tussen 14.00 en 16.00 uur. Wethouder Schokker opent het evenement en speelt een partijtje schaak mee. Tussen 13.30 en 15.30 uur is er Kunst & Kitsch. Experts van Museum Voorschoten vertellen meer over voorwerpen die bewoners meenemen. Van 13.00 tot 15.00 uur kun je een glittertattoo laten zetten en van 13.00 tot 16.00 uur het kennis maken met het Franse Chanson.

Kortom: er is veel te doen. Kijk voor het volledige programma op boschbloem.nl

Advertentie

Voorschoten


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×