Reanne van Kleef van Topsport Leiden en Babak Goudarzi van sportschool Topaz Sport. (Foto: Topsport Leiden)

Topaz Sport gaat Leidse topsporters ondersteunen

Leidse Topsporters met een NOC*NSF-status kunnen voortaan gratis sporten bij sportschool Topaz Sport aan het Bètaplein in Leiden. Dit komt voort uit een nieuwe samenwerking tussen Topsport Leiden en Topaz Sport.

Topaz Sport staat onder leiding van voormalig wereldkampioen Shotokan karate en personal coach Babak Goudarzi. Hij opende in 2021 zijn sportschool in Leiden en wil graag iets teruggeven aan de stad. “Vanaf dag één heb ik beloofd: ik wil helpen Leidse kampioenen te maken. Niet alleen met karate, maar met alle sporten. Daarom stel ik mijn ervaring en onze moderne fitnessapparatuur ter beschikking aan Leidse topsporters.”

Topsportcoördinator Reanne van Kleef van Topsport Leiden reageert op de nieuwe samenwerking: “We zijn trots dat we Babak en Topaz Sport onze partner mogen noemen. Babak zet zich al langer in voor topsport in Leiden met onder andere zijn jaarlijkse internationale karatetoernooi de Topaz Cup. Ook ondersteunt hij een aantal Leidse topsportverenigingen met fysieke trainingen. Babak is een deskundige en bevlogen trainer en we zijn als Topsport Leiden blij dat hij zijn kennis en sportschool beschikbaar stelt aan Leidse topsporters.”

Leidse topsporters die in aanmerking willen komen voor de regeling kunnen contact opnemen via reanne@topsportleiden.nl.

Leiden Link in Bio Sport


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×