Winnaars, genomineerden en gehuldigde kampioenen op een podium bij de Leidse Sportprijzen 2023. (Foto: John Brussel)

Leidse sportprijzen komen eraan: zo kun je sporters nomineren

De organisatie van de Leidse sportprijzen roept op om sporters te nomineren. Dat kan in de categorieën sportman, sportvrouw, sportploeg, parasporter en sportcoach. Ook kunnen Leidse kampioenen worden opgegeven om tijdens het evenement in het zonnetje te worden gezet. De Leidse sportprijzen vinden dit jaar plaats op 15 december in Club Kiki aan de Lammermarkt in Leiden.

Net als vorig jaar worden de jeugdkampioenen tegelijk met de andere kampioenen gehuldigd. Daarnaast worden de winnaars in de verschillende categorieën bekend gemaakt tijdens een spectaculair programma. De presentatie is in handen van oud-olympiërs Femke Dekker en Iefke van Belkum.

Aanmelden
Een sporter aanmelden voor een van de vijf categorieën kan via deze link. Alle sporters die Nederlands kampioen zijn geworden of eremetaal op een EK, WK of Olympische Spelen hebben gehaald, kunnen worden aangemeld via deze link. Sporters komen alleen in aanmerking voor een prijs als ze in Leiden wonen of lid zijn van een Leidse sportvereniging.

De jury, onder leiding van Gerard van den Berg, maakt de nominaties begin december 2024 bekend. Daarna kan er op sleutelstad.nl weer worden gestemd voor de publieksprijs.

De Leidse sportprijzen worden georganiseerd door de gemeente Leiden, Topsport Leiden en de Leidse Sport Federatie. Het thema is dit jaar ‘Dromen van goud!’.

 

Leiden Sport


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×