Halloween 2024 bij voetbalvereniging Lugdunum. (Foto's: Emile van Aelst)

Halloween Night bij Lugdunum enger en drukker dan ooit

De Halloween Night bij voetbalvereniging Lugdunum die vijf jaar geleden als grapje en experiment begon met honderd bezoekers, is uitgegroeid tot een groots evenement. Vrijdagavond keek het team tevreden en trots terug op een horroravond waarbij ze 563 bezoekers een avondje hebben laten griezelen.

Koos Spies, initiatiefnemer van het eerste uur, en zijn team hadden alles uit de kast getrokken om het eerste lustrum nog groter en spectaculairder te maken dan de voorgaande jaren. Ruim vijftig figuranten maakten er in alle ruimtes en rondom het veld een grote horrorshow van. Behalve horrorclowns met kettingzagen, de nodige weerwolven, spoken, nonnen en griezelige kinderen was er zelfs een horrorclown in een bubbelbad. Een ideale omgeving voor horrorfreaks, zelfs de Addams Family was verhuisd naar de Leidse voetbalclub in de Kikkerpolder.

Voor kleine kinderen kan het allemaal wel erg eng zijn. Daarom was het eerste uur ‘zonder schrik’, waarbij de figuranten rustig stonden te kijken. Na dat uur ging het goed los en stonden zelfs volwassenen gillen. Dankzij het schminkwerk van Sammy-Jo de Vos en Diana Steenvoorden zag het er allemaal levensecht uit.

 

Leiden Link in Bio


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×