Locatie:

Startpunt:
Molen de Valk
2e Binnenvestgracht 1
2312 BZ Leiden

Aanvang:

Zaterdag 25 september om 14.00 uur

Entree:

Gratis

Queer Pride March

De kritische Pride is terug in Leiden. Na enkele sprekers en een performance begint de demonstratie die door het centrum van Leiden gaat. Iedereen wordt opgeroepen om hun solidariteit te tonen en mee te lopen.

Pride gaat over het veilig houden van je community en mensen mondiger maken. Het biedt aan de meest kwetsbaren onder ons de mogelijkheid om hun stem te laten horen. Het wordt georganiseerd door een samenwerkingsverband van xCC (x Crisis Coalition), Leiden Pride, Leiden Voor14, Doorbraak en Leiden Bij1.

De route is rolstoeltoegankelijk. Er zijn tolken aanwezig voor slechthorenden.

 

 

 

 

 

Gepubliceerd: 22 september 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×