Locatie:

www.liff.nl

Aanvang:

Donderdag 28 oktober

Einde:

Zondag 7 november

Entree:

Vanaf 9,00 euro p.p.

Leiden International Film Festival

Eén van de belangrijkste festivals van Nederland met internationale films, variërend van arthouse tot blockbuster. Met de LIFF Limited Editions: speciale en eenmalige vertoningen van een aantal films uit ons programma. Hierbij wordt de voorstelling van een gastkunstenaar gekoppeld aan een film, medewerking wordt verleent door het kunstenaarscollectief Roem, cabaretier Dolf Jansen en toneelgroep Al Dente.

Centraal in het programma van het LIFF staat de American Indie Competition. Nieuwe onafhankelijk geproduceerde Amerikaanse films komen hierin samen en maken kans op de LIFF publieksprijs. Het zijn films zoals het LIFF ze al jaren laat zien: vernieuwende films van jonge en innovatieve filmmakers.

Behalve de bioscooplocaties Trianon, Lido & Kijkhuis zijn er ook filmvertoningen op bijzondere plekken als Scheltema, Wibar, Rijksmuseum van Oudheden, Stadsgehoorzaal & Leidse Schouwburg. Mis het niet! De 16e editie van het LIFF vindt plaats van 28 oktober tot en met 7 november 2021.

Gepubliceerd: 28 oktober 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×