Locatie:

Grand Café Van ’t Huis
Catharinahof
2311 Leiden

www.grandcafevanthuis.nl

Aanvang:

Zaterdag 16 oktober om 20.00 uur

Entree:

Kosten 7,50 euro p.p.

Nobel Award 2021 - voorronde 1

De eerste voorronde van de popprijs van Leiden, voor Nederland. De bands WARE – Drip James – Winson Blue – Sunday at Eight – Rats and Daggers bijten het spits af.

De Nobel Award Leiden (Voorheen Grote Prijs van de Bollenstreek) is de popprijs van Leiden voor Nederland. Ieder jaar strijden tientallen bands om de eerste plek binnen deze wedstrijd. Waar de Grote Prijs zich voorheen voornamelijk op bands richtte, worden tegenwoordig ook producers, singer songwriters & dj’s uitgenodigd om mee te doen. Zij nemen het tegen elkaar op voor een professionele jury, maar ook het publiek heeft een stem in de uiteindelijke uitslag. Alle genres zijn welkom, zolang de artiesten maar eigen muziek spelen, dus geen covers.

De komende maanden zullen de door een professionele jury geselecteerde artiesten in vijf voorronden de strijd aangaan om een finaleplaats. Dit jaar dingen er maar liefst 25 getalenteerde acts mee om de trofee.

De jury bepaalt wie er direct doorgaat naar de finale van de Nobel Award op zondag 19 december in Gebr. de Nobel, maar het publiek bepaalt via de smartphone de publieksfavoriet, die een plekje krijgt in onze halve finale op zaterdag 11 december in De Vrijplaats.

Kaartjes voor de eerste voorronde koop je voor 7.50 euro aan de deur.

Gepubliceerd: 13 oktober 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×